TRICHOTILLOMANIE VRIJHEID CONSULTATIE SESSIE met 1 van onze gedragsexperts!

“IK WEET WAT TRICHOTILLOMANIE IS EN KAN HELPEN, ECHT WAAR! Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt getrokken en faalde met alles wat je voorheen ooit hebt geprobeerd.”

Bijna iedereen die al langere tijd last heeft van Trichotillomanie zal dit patroon herkennen. Je neemt je voor na weer een treksessie om het nu echt niet langer te zullen doen. Maar zodra die interne drang maar sterk genoeg is, doe je het gedrag, of je nu wilt of niet.

Alsof je bent overgeleverd aan dat moment van je haren als het ware ‘moeten’ uittrekken.

Daarna is de controle vaak weer terug (zie ook het artikel: Trichotillomanie – oorzaak of gevolg). Maar hoe werkt dat nu dat opbouwen van die drang nu precies? En hoe kan het dat sommige mensen soms tijdens bepaalde situaties meer trekken dan anders?

Het zijn vragen die de die de kern van het gedrag raken bij Trichotillomanie, waar ik tijdens onze Trichotillomanie vrijheid consultatie sessie nader op inga. Maar ook op eventuele persoonlijke vragen waar je wellicht nog mee zit.

Voor veel mensen die al van alles geprobeerd hebben geeft zo’n vrijheid consultatie sessie vaak een enorme boost in zelfvertrouwen.

Maar ook het inzicht dat er belangrijke gedragspatronen spelen bij deze vorm van gedrag waar deze meeste mensen zich niet vaak van bewust zijn.

En waarom juiste deze gedragspatronen zo belangrijk zijn om te herkennen en op gaan te leren sturen om te leren stoppen met haar uittrekken.

Mocht je ook hulp kunnen gebruiken op weg naar vrijheid van Trichotillomanie, meld je dan aan via onderstaande knop, we hebben op korte termijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

"Vrijheid Consultatie Sessie"Klik hier voor meer informatie

Boekentip

Graag geef ik je ook nog een boekentip rondom gedrag waar je wellicht wat aan hebt in de komende zomervakantie.

Het is geschreven door Wayne Dyer en heet ´Eerst Geloven Dan Zien´, zie onderstaande link:

Een interessante titel, omdat we vaak net andersom door het leven gaan. Vaak willen we eerst zien en dan geloven.

Wayne Dyer laat je het belang van deze andere kijk op zaken inzien.

Een boek dat een ieder kan stimuleren positieve veranderingen te creëren in zijn of haar leven.

Vanuit liefde en je het allerbeste toewensend,

Rik


Rik
Rik

Rik van Bastelaar is de oprichter van Beter Worden voor behandeling van Trichotillomanie. Door zich jarenlang te specialiseren in dit gedrag heeft hij een unieke en effectieve aanpak kunnen ontwikkelen waar al heel veel mensen baat bij hebben gehad. Van jongere mensen (vanaf 9 jaar) die relatief een beperkt aantal jaren haar uittrokken tot oudere mensen (tot 76 jaar) die dat al bijna een leven lang deden en al van alles hadden geprobeerd. Voor tal van verschillende vormen waarin dit gedrag voorkomt. Van haren uittrekken met de hand, met een pincet, friemelen of het uitdraaien van haar. Al dan niet in combinatie met het bewust bezig zijn hiermee of het vervolgens opeten van haar. In een alsmaar toenemend aantal landen (17 tot nu toe). Zijn pragmatische aanpak richt zich op het heel gericht leren sturen op de kern van dit gedrag: de onbewuste opbouw van de drang tot het moeten uittrekken van haar. En vaak sneller dan de meeste mensen in eerste instantie voor mogelijk hielden. Zodra mensen leren stoppen met dit gedrag leidt dit vaak tot een fantastische transformatie in hun leven vanuit een versterkt zelfbeeld en toename in zelfvertrouwen. Met meer ruimte voor harmonie en intimiteit in onderlinge relaties. Vanuit een beter gevoel en meer openheid en onderling begrip. Alsook meer innerlijke rust en betere concentratie mogelijkheden en bijbehorende prestaties. En voor mensen met kinderen of de wens daartoe vaak tot een beter gewenst rolmodel.