Behandeling voor Trichotillomania | Gratis e-mail cursus 

 Waarom trek je haren uit en hoe kun je daarmee leren stoppen?

 Onderwerpen die aan bod komen:  

Hoe kan het dat ik mijn haren tegen mijn wil blijf uittrekken?
Is er iets mis met mij (of niet) als ik mijn haren dwangmatig uittrek?
Waarom kun je deze vorm van gedrag als mens ontwikkelen?
Iets heel belangrijks om Trichotillomanie te overwinnen!

"Heel erg bedankt voor de informatie in deze minicursus, of beter gezegd, meer dan informatie, sommige woorden die je gebruikt hebben een helende werking:)

Ik ben gestopt met haren uittrekken sinds ik ze gelezen heb, maar ik weet dat het enkele malen op en neer ging in het verleden, dus ik wil nog geen overwinning vieren voor het werkelijk zover is. …… 

Maar toch, je bent erin geslaagd om ervoor te zorgen dat ik me NORMAAL voel en hebt me iets zeer waardevols gegeven: HOOP. 

Het allerbeste voor jou en je familie, en blijf al het mooie doen dat je doet voor mensen met dergelijke problemen!

Roxana

Meer ervaringen van anderen

"Gedurende 40 jaar heeft Trichotillomanie mijn leven gedomineerd en verziekt. Iets wat ik niemand toewens. Gelukkig kan ik zeggen dat ik nu helemaal vrij ben van dit gedrag. Je leven kan zoveel beter zijn zodra je dit leert overwinnen. Bedankt voor al je positieve berichten."

Anoniem

"Heel duidelijk en goed geschreven cursus. Het geeft ons belangrijke nieuwe inzichten voor het overwinnen van dit gedrag. Heel erg bedankt om dit vrijblijvend te delen."

Olaf

"Ik heb zojuist alles gelezen, heel inspirerend .. en ik ben werkelijk dankbaar dat ik deze hulp vond na al deze jaren!"

Malissa

"Thank you for sharing your practical email course with us. My daughter is feeling so much more positive now and I’m sure she will have the strength to overcome this behavior."

Pam

"Heel erg bedankt voor de informatie in deze minicursus, of beter gezegd, meer dan informatie, sommige woorden die je gebruikt hebben een helende werking:)

Ik ben gestopt met haren uittrekken sinds ik ze gelezen heb, maar ik weet dat het enkele malen op en neer ging in het verleden, dus ik wil nog geen overwinning vieren voor het werkelijk zover is. ……

Maar toch, je bent erin geslaagd om ervoor te zorgen dat ik me NORMAAL voel en hebt me iets zeer waardevols gegeven: HOOP.

Het allerbeste voor jou en je familie, en blijf al het mooie doen dat je doet voor mensen met dergelijke problemen!"

Roxana

Over de auteur van deze cursus

Rik van Bastelaar

Rik, die deze e-mailcursus persoonlijk voor je heeft geschreven, is oprichter van Beter Worden voor behandeling van Trichotillomanie. Voor de meest effectieve hulp voor leren stoppen met haar uittrekken. Sinds het begin van deze reis tot op de dag van vandaag heeft hij al meer dan 1.530 mensen mogen inspireren en helpen. Van jonge kinderen (9 jaar) tot ouderen (76 jaar) en alles daar tussenin. In landen als: de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Mexico, Brazilië, Jordanië, Dubai, Soedan, China, Kenia, de Filippijnen, Kroatië, Turkije, Malta, Zweden, Polen, Rusland, Israël, België en Nederland. Waarmee hij is uitgegroeid tot leidend expert op dit gebied. Zijn missie vanuit Beter Worden is om zo veel mogelijk mensen die worstelen met Trichotillomanie te kunnen helpen om dit gedrag te leren overwinnen. Om in vrijheid te kunnen leven met een goed gevoel over zichzelf.

Deze cursus is voor iedereen die zelf last heeft van Trichotillomanie en dit gedrag graag wil leren overwinnen!

Onderwerpen die aan bod komen:

Hoe kan het dat ik mijn haren tegen mijn wil blijf uittrekken?
Is er iets mis met mij (of niet) als ik mijn haren dwangmatig uittrek?
Waarom kun je deze vorm van gedrag als mens ontwikkelen?
Iets heel belangrijks om Trichotillomanie te overwinnen!

Klik op de onderstaande knop om aan de slag te gaan met deze gratis cursus voordat we er kosten voor in rekening brengen... Je toegang is slechts een paar klikken verwijderd!

"Bedankt voor het delen van deze praktische email cursus met ons. Mijn dochter voelt zich nu veel positiever en ik ben ervan overtuigd dat ze de kracht heeft om dit gedrag te overwinnen."

Pam


Beter Worden helpt mensen die lijden aan Trichotillomanie in het comfort en de privacy van hun eigen thuis omgeving snel en effectief het gedrag van haar uittrekken te overwinnen om weer een vol leven te kunnen leven. Werkt zelfs als je al meer dan 50 jaar haar hebt getrokken op iedere plek waar haar groeit en hebt gefaald met alles wat je voorheen hebt geprobeerd.”

Copyright © Beter Worden.  Alle rechten voorbehouden.

Why do you pull out hair and how can you learn to stop this?

Enter your details to get started

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close