“Beter Worden helpt mensen die lijden aan Trichotillomanie in het comfort en de privacy van hun eigen thuis omgeving snel en effectief het gedrag van haar uittrekken te overwinnen om weer een vol leven te kunnen leven. Werkt zelfs als je al meer dan 50 jaar haar hebt getrokken op iedere plek waar haar groeit en hebt gefaald met alles wat je voorheen hebt geprobeerd.”

Met gespecialiseerde therapeuten in | Amerika | Australië | Engeland | Schotland | Nederland | Kroatië |

shadow-ornament

Over Beter Worden voor behandeling van Trichotillomanie

Stoppen met haar uittrekkenBeter Worden richt zich op mensen die last hebben het dwangmatig uittrekken van hun haar en daar graag mee willen leren stoppen om zodoende de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Met een internationaal team zijn we gespecialiseerd in deze dwangmatige vorm van gedrag en is het onze missie om iedereen in de wereld in staat te stellen zichzelf hiervan te leren bevrijden.

haar uittrekken garantieWe bieden onze bemiddeling aan met een 100 % tevredenheidsgarantie vooraf omdat we van mening zijn dat als je gebruik maakt van professionele hulp je recht hebt om te ontvangen waarvoor je betaalt.

Noem het een soort kwaliteitskeurmerk vooraf. Te vaak horen we nog voorbeelden van mensen die het vertrouwen hebben verloren in hulpverlening, en zichzelf, vanwege het onnodig uitblijven van resultaten.

Daar verandering in aanbrengen en de liefde om anderen te laten groeien is wat ons drijft.

Op die manier dragen we achtereenvolgens bij aan:

  • het direct beter worden van onze klanten die terecht alleen betalen voor resultaat
  • het beter worden van de professionele hulpverleningsindustrie
  • het dagelijks verbeteren van onszelf, wat deze werkwijze afdwingt

Hoe onze unieke aanpak voor behandeling van Trichotillomanie tot stand kwam

Over de achtergrond van onze specialisten

Onze specialisten zijn allen zeer bekwaam en gerespecteerd in hun vakgebied en werken met je op basis van een 100 % tevredenheidsgarantie vooraf.

Dat betekent dat ze uitsluitend beloond worden nadat jij als klant succesvol bent, hetgeen meer vertelt dan welk keurmerk of mooi verhaal dan ook.

Allen zijn als hulpverlener o.a. gespecialiseerd en gecertificeerd in Neuro Linguïstisch Programmeren en Hypnotherapie en daarvoor aangesloten bij beroepsverenigingen.

Over de oprichter

Rik van Bastelaar is oprichter van Beter Worden en heeft als missie anderen te helpen met het verbeteren van de kwaliteit van leven en gewenste resultaten.

Voor een uitgebreid overzicht van zijn professionele achtergrond vanuit Beter Worden, klik hier.