TRICHOTILLOMANIE VRIJHEID CONSULTATIE SESSIE met 1 van onze gedragsexperts!

“IK WEET WAT TRICHOTILLOMANIE IS EN KAN HELPEN, ECHT WAAR! Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt getrokken en faalde met alles wat je voorheen ooit hebt geprobeerd.”

Als je last hebt van Trichotillomanie en wilt leren stoppen met haren uittrekken heb je ongetwijfeld al ontdekt dat daar meer voor nodig is dan het alleen maar willen.

Het uitsluitend bewust zeggen tegen jezelf om te stoppen helpt namelijk niet om de drang tot haren uittrekken te overwinnen. Iets wat je ongetwijfeld zelf ook al hebt ontdekt. Maar wat dan wel?

Met veel plezier kan ik je laten weten dat we zojuist onderstaande audio opname hebben toegevoegd aan onze gratis membership omgeving:

De essentie van Trichotillomanie leren overwinnen!

Deze audio opname is afkomstig uit te introductie module van ons programma voor Trichotillomanie behandeling en legt dat nader aan je uit.

Hieronder vast een introductie tot die audio opname:

Intro tot de essentie van TTM leren overwinnen
00:00:00 00:00:00
00:00:00 00:00:00

Om de volledige audio opname te beluisteren verwijs ik je graag naar onze gratis membership omgeving via onderstaande knop.

Luister hier naar de volledige audio opnameover de essentie van Trichotillomanie leren overwinnen

Vanuit liefde en je het allerbeste toewensend,

Rik


Rik
Rik

Rik van Bastelaar is de oprichter van Beter Worden voor behandeling van Trichotillomanie. Door zich jarenlang te specialiseren in dit gedrag heeft hij een unieke en effectieve aanpak kunnen ontwikkelen waar al heel veel mensen baat bij hebben gehad. Van jongere mensen (vanaf 9 jaar) die relatief een beperkt aantal jaren haar uittrokken tot oudere mensen (tot 76 jaar) die dat al bijna een leven lang deden en al van alles hadden geprobeerd. Voor tal van verschillende vormen waarin dit gedrag voorkomt. Van haren uittrekken met de hand, met een pincet, friemelen of het uitdraaien van haar. Al dan niet in combinatie met het bewust bezig zijn hiermee of het vervolgens opeten van haar. In een alsmaar toenemend aantal landen (17 tot nu toe). Zijn pragmatische aanpak richt zich op het heel gericht leren sturen op de kern van dit gedrag: de onbewuste opbouw van de drang tot het moeten uittrekken van haar. En vaak sneller dan de meeste mensen in eerste instantie voor mogelijk hielden. Zodra mensen leren stoppen met dit gedrag leidt dit vaak tot een fantastische transformatie in hun leven vanuit een versterkt zelfbeeld en toename in zelfvertrouwen. Met meer ruimte voor harmonie en intimiteit in onderlinge relaties. Vanuit een beter gevoel en meer openheid en onderling begrip. Alsook meer innerlijke rust en betere concentratie mogelijkheden en bijbehorende prestaties. En voor mensen met kinderen of de wens daartoe vaak tot een beter gewenst rolmodel.