Dwangmatig haar uittrekken, kunnen we jou ook helpen?

coaching assistanceOm onze belofte van 100 % tevredenheidsgarantie ook voor jou zo dadelijk waar te maken besteden we veel aandacht aan het begrijpen hoe jij doet wat je doet.

Dat komt omdat je probleem van dwangmatig haar uittrekken - Trichotillomanie - weliswaar bekend bij ons is, maar jij als persoon compleet uniek bent. De kunst zit hem in het aanpassen van de inzichten en technieken waar we zo dadelijk mee gaan werken aan de unieke werking van jouw hersenen.

De eerste belangrijke stap daarvoor is dat je zelfstandig een aantal vragen beantwoord die je direct al helpen om definitief vast te stellen of je ook werkelijk klaar bent voor verandering. Je beantwoordt die vragen in eerste instantie puur voor je zelf, in de privacy van je eigen omgeving.

Zodra je hebt besloten ook de volgende stap te zetten kun je jouw antwoorden vertrouwelijk naar ons toesturen. We nemen daarna binnen 3 werkdagen contact met je op om je te laten weten hoe we je kunnen helpen. Als dat je bevalt maken we een afspraak om met elkaar aan de slag te gaan.

Uiteraard krijg je voor we elkaar ontmoeten een duidelijke indicatie met welke investeringen je rekening dient te houden en eventuele vergoedingen vanuit ziektekostenverzekeraars.

Mocht je graag nog even persoonlijk afstemmen, neem dan contact met ons. Wil je direct aan de slag, vraag dan hieronder vrijblijvend de vragenlijst op.

“Je toekomst wordt bepaald door wat je vandaag doet, niet morgen!"

Vragenlijst direct opvragen »