Ontdek de kracht van heel gerichte vragen om je te helpen op weg naar vrijheid van Trichotillomanie!

  • + TRICHOTILLOMANIE VRIJHEID CONSULTATIE SESSIE met 1 van onze gedragsexperts!


    “IK WEET WAT TRICHOTILLOMANIE IS EN KAN HELPEN, ECHT WAAR! Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt getrokken en faalde met alles wat je voorheen ooit hebt geprobeerd.”

Je helpen ontdekken hoe & waar je huidige aanpak te wijzigen voor een meer effectieve aanpak is waar deze consultatie sessie helemaal over gaat.

shadow-ornament

Je bent hier uitgekomen doordat je voorgoed af wilt van Trichotillomanie - het dwangmatig uittrekken van haar - en daar hulp bij kunt gebruiken. Dat betekent dat je wilt groeien - veranderen, oftewel je leven ten positieve transformeren!

De ervaring leert dat veel persoonlijke transformatie processen onnodig moeilijk zijn – lang duren door gebrek aan innerlijke motivatie. Dat is zonde omdat dwangmatig haren uittrekken zeer goed te verhelpen is.

Om je te ondersteunen in jouw groeiproces bieden we je vrijblijvend een krachtige vragenlijst aan genaamd "Getting Real". Met zeer gerichte vragen die de kracht van transformatie in zich dragen.

Vul eenvoudig je contact gegevens hieronder in om een email te ontvangen met de download instructies voor de vragenlijst die al heel wat mensen heeft geholpen als een eerste stap voor een betere kwaliteit van leven. Een leven vrij van Trichotillomanie!

Verzoek om de vragenlijst als eerste stap om je te helpen op weg naar vrijheid van Trichotillomanie!

Ontdek de kracht van heel gerichte vragen die de kracht van transformatie in zich dragen

privacy Privacy garantie: we zullen je gegevens nooit aan derde partijen overhandigen.

  • TRICHOTILLOMANIE VRIJHEID CONSULTATIE SESSIE met 1 van onze gedragsexperts!

    “IK WEET WAT TRICHOTILLOMANIE IS EN KAN HELPEN, ECHT WAAR!” Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt getrokken en faalde met alles wat je voorheen ooit hebt geprobeerd.


    Stuur ons je antwoorden toe op onze vragenlijst en ontvang een uitnodiging voor een telefonische vrijheid consultatie sessie met een van onze gedragsexperts voor behandeling van Trichotillomanie.

    De meeste mensen met Trichotillomanie volgen een aanpak voor het leren afkomen hiervan die eenvoudigweg niet effectief is! Je helpen ontdekken hoe & waar je huidige aanpak te wijzigen voor een meer effectieve aanpak is waar deze consultatie sessie helemaal over gaat.

Deze sessie heeft me enorm geholpen. Het heeft me doen inzien waarom het me al die jaren daarvoor maar niet lukte te stoppen met dit gedrag. IK NOEM HET HET GEHEIM ACHTER MIJN SUCCES. Als je last hebt van dit gedrag, plan dan deze sessie en doe alles wat ze je vragen te doen. Het heeft me daarna snel op weg geholpen naar vrijheid en ik weet zeker dat het jou ook kan helpen hierbij.

Jolien