Deel hieronder nu ook jouw ervaring - heel hartelijk dank!

We hopen dat je genoten hebt van het rapport "Waarom trek je haren uit en hoe kun je daarmee leren stoppen?" als onderdeel van je aanmelding voor onze E-zine. En dat het je heeft geholpen met andere ogen te leren kijken naar deze vorm van gedrag.

Hieronder ('scroll' naar beneden) nodigen we je uit ook kort jouw ervaring te delen om ook anderen weer te inspireren, wat we erg waarderen.

arrow

3 reacties op “Trichotillomanie ontrafelt – Deel je ervaring”

  1. Bedankt voor het delen van deze praktische email cursus met ons. Mijn dochter voelt zich nu veel positiever en ik ben ervan overtuigd dat ze de kracht heeft om dit gedrag te overwinnen.

  2. Wat een fantastisch en goed geschreven boek / rapport. Ik ben heel erg blij dat ik het gelezen heb en in staat was om de noodzakelijke stappen te nemen om van dit gedrag af te leren komen. Ik had bijna de hoop al verloren! Heel erg bedankt voor alles.

  3. Ik heb zojuist het rapport gelezen, heel inspirerend .. en ik ben werkelijk dankbaar dat ik deze hulp vond na al deze jaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Behandeling voor Trichotillomanie - Haar uittrekken