Inloggen in onze beveiligde leden omgeving:

Nog geen lid? Registreer je voor een gratis lidmaatschap

Een gratis lidmaatschap is bedoeld om je te helpen & inspireren Trichotillomanie ook te leren overwinnen en geeft je toegang tot exclusieve informatie en ondersteuning mogelijkheden, waaronder:

EBook: "Waarom trek je haren uit en hoe kun je daarmee leren stoppen?" Plus antwoorden op fundamentele vragen voor een ieder die last heeft van Trichotillomanie.

Exclusieve blog posts van gedrag experts omtrent het leren overwinnen van Trichotillomanie. Zoals b.v. "Wat is nou de essentie van Trichotillomanie leren overwinnen?"

Exclusieve audio en video opnames over het leren afkomen van Trichotilomanie. Zoals b.v. een uitgebreid interview met iemand die we mochten helpen 1 jaar na dato. Met o.a. antwoord op de vragen: "Wat zijn nu de belangrijkste inzichten die je hebt opgedaan voor jezelf? En wat zou je mensen mee willen geven die nog vast zitten met dit gedrag?"

Aanmelding voor een vrijheid consultatie sessie. De meeste mensen die vast zitten met Trichotillomanie volgen een aanpak voor het leren afkomen hiervan die eenvoudigweg niet effectief is! Je helpen ontdekken hoe & waar je huidige aanpak te wijzigen voor een meer effectieve aanpak is waar deze consultatie sessie helemaal over gaat.