ALGEMENE VOORWAARDEN

Door het benaderen en / of downloaden van je aankopen na succesvolle betaling verklaar je je akkoord met onze voorwaarden van gebruik.

Alle producten en programma’s die je aanschaft in onze webShop zijn vanuit Nederlands recht automatisch beschermd met auteursrechten. Ze zijn bedoeld om je te inspireren en ondersteunen in je persoonlijke groeiproces.

Aankopen zijn enkel onderhevig aan Nederlandse wetgeving en uitsluitend bedoeld voor individueel gebruik. Voor collectieve aankopen bestaat de mogelijkheid van kwantum kortingen. Hierover kun je voorafgaand aan je aankopen contact met ons opnemen.

Het naderhand kopiëren, delen, hergebruiken, doorverkopen of online distribueren van aangeschafte producten, programma’s en bijbehorend materiaal zonder schriftelijke toestemming vanuit Beter Worden is uitdrukkelijk verboden en zal strafrechtelijk worden vervolgd.

Eventuele vragen hierover kun je voorafgaand aan je bestelling voorleggen bij ‘De Stichting Auteursrechtbelangen’ te Den Haag of bij ‘De Vereniging Voor Auteursrecht’ te Hoofddorp.