TRICHOTILLOMANIE VRIJHEID CONSULTATIE SESSIE met 1 van onze gedragsexperts!

“IK WEET WAT TRICHOTILLOMANIE IS EN KAN HELPEN, ECHT WAAR! Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt getrokken en faalde met alles wat je voorheen ooit hebt geprobeerd.”

haren uittrekken behandeling trichotillomanie julieHallo, mijn naam is Julie Silverthorn. Na mijn studie project op de middelbare school over ‘de verdediging mechanismen van Freud’ was ik verknocht aan psychologie.

Mijn zoektocht in het leven werd er één van het begrijpen van mensen en hun gedrag. Twee diploma’s in psychologie later realiseerde ik me dat het uitsluitend begrijpen niet voldoende was. Als ik mensen wilde gaan helpen om zich beter te voelen, dan diende ik ook te weten hoe ze te helpen hun gedrag te veranderen. Uitsluitend met ze praten zou niet voldoende zijn!

Ook ik was gecommitteerd aan mijn eigen verandering. Ik leerde en studeerde alles wat ik maar kon op het gebeid van menselijke transformatie en ik paste het toe op mij zelf. Ik had een fobische angst voor spreken in het openbaar (ook ontwikkeld op de middelbare school) en ik werd een spreekster voor mijn beroep.

Dat was een grote verandering. Ik leerde hoe ik mijn angst, zelf kritiek en afwijzing kon overwinnen. Ik leerde hoe ik mijn eigen gedachten en gedrag kon controleren en hoe ze toe te passen op een manier waar mijn leven beter van werd en me positieve resultaten opleverde. Ik was aan het veranderen en de verandering zorgde er voor dat ik me goed voelde.

Dus ging ik door … en nu meer dan 20 jaar later ben ik er trots op te zeggen dan ik door ga met groeien, ontwikkelen en veranderen en dat ik het fantastisch vind en me goed voel over mijzelf! En dat is ook mijn hoop voor jou terwijl je deze woorden leest.

Gedurende mijn carrière pad specialiseerde ik mij in drugs en alcohol counseling, familie therapie, het werken met fobia’s, seksueel misbruik, zelfvernietigend gedrag, afvallen, stoppen met roken, controleren van gewoontes, eet stoornissen, angst/depressie, verdriet en tevens het helpen van mensen die hun levens beter wilde maken en meer van hun potentieel wilde benutten!

Vele uren van coaching, training en schrijven leidt tot het schrijven van boeken, het maken van audio producten en het geven van seminars. Maar het meest belangrijke: ik raakte andere mensen – hielp ze om hun leven beter te maken – wat me een diepe voldoening gaf terwijl ik dat voor hen ook zag gebeuren.

Toen Rik me vroeg om deel uit te maken van het team van Beter Worden om hulp te bieden aan een ieder die last heeft van Trichotillomanie en daar van af wil leren komen zei ik heel graag ja!


Julie
Julie

Julie Silverthorn maakt onderdeel uit van het internationale team van therapeuten vanuit Beter Worden voor behandeling voor Trichotillomanie en is woonachtig in Amerika. Na haar studie project op de middelbare school over ‘de verdediging mechanismen van Freud’ verknocht aan psychologie. Haar zoektocht in het leven werd er één van het begrijpen van mensen en hun gedrag. Twee diploma’s in psychologie later realiseerde ze zich dat het uitsluitend begrijpen niet voldoende was. Als ze mensen wilde gaan helpen om zich beter te voelen, dan diende ze ook te weten hoe ze te helpen hun gedrag te veranderen. Uitsluitend met ze praten zou niet voldoende zijn! Meer over haar achtergrond kun je hier nalezen.