Luister nu eerst naar de onderstaande audio opname met belangrijke vervolgstappen om zeker te stellen dat je de gewenste informatie ontvangt!

arrow
Belangrijke vervolgstappen
00:00:00 00:00:00
00:00:00 00:00:00

(Klik op afspelen om de opname te starten)

Bedankt voor het aanvragen van de coaching vragenlijst!

BELANGRIJK! CONTROLEER ALSJEBLIEFT JE EMAIL en klik op het bevestigingslinkje.

Klik nu alsjeblieft op het bevestigingslinkje in de email die we je zojuist hebben toegestuurd, zodat we je aanvraag voor het toesturen van de vragenlijst kunnen afronden.

Deze vragenlijst gaat je helpen met prioriteiten aanbrengen en motivatie voor wat werkelijk belangrijk voor je is middels met mijn specialisatie rondom gedrag.

Laat de eenvoud van de vragen je niet misleiden. Het GEHEIM van deze eerste stap om je te helpen bij het leren overwinnen van Trichotillomanie is alle vragen spontaan en eerlijk vanuit je hart te beantwoorden.

Want dit gaat werkelijk over het helpen van de meest belangrijke persoon in je leven: JIJ (er van uitgaande dat je de vragenlijst voor jezelf hebt aangevraagd).

Hartelijke groeten – op jouw vrijheid!

Rik van Bastelaar

P.s. Indien je de email niet binnen 5 minuten ontvangt, controleer dan ook je spam box en zorg er voor om ons toe te voegen aan je lijst van veilige afzenders.

TRICHOTILLOMANIE VRIJHEID CONSULTATIE SESSIE met 1 van onze gedragsexperts!

“IK WEET WAT TRICHOTILLOMANIE IS EN KAN HELPEN, ECHT WAAR!” Zelfs als je het grootste deel van je leven hebt getrokken en faalde met alles wat je voorheen ooit hebt geprobeerd.


Deze sessie heeft me enorm geholpen. Het heeft me doen inzien waarom het me al die jaren daarvoor maar niet lukte te stoppen met dit gedrag. IK NOEM HET HET GEHEIM ACHTER MIJN SUCCES. Als je last hebt van dit gedrag, plan dan deze sessie en doe alles wat ze je vragen te doen. Het heeft me daarna snel op weg geholpen naar vrijheid en ik weet zeker dat het jou ook kan helpen hierbij.


Jolien
shadow-ornament

Stuur ons je antwoorden toe op onze vragenlijst en ontvang een uitnodiging voor een telefonische vrijheid consultatie sessie met een van onze gedragsexperts voor behandeling van Trichotillomanie.

De meeste mensen met Trichotillomanie volgen een aanpak voor het leren afkomen hiervan die eenvoudigweg niet effectief is! Je helpen ontdekken hoe & waar je huidige aanpak te wijzigen voor een meer effectieve aanpak is waar deze consultatie sessie helemaal over gaat.